Single adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yönetim keşke el atsa havuz sistemi gelse komisyona bile razıyım bir iş alan olarak. İşini düzgün yapan insalara bile güven kalmıyor bu nedenle. Ben de kendimi müşterinin yerine koyuyorum hak veriyorum iş bitmedi ortada bir şey yok ama paranın tamamı isteniyor..Ama sizde benim yerime koyun kendinizi ben ne tradeli üyeler gördüm geceleri sabaha kadar çalıştım tek kuruş almadan karşılıklı konuşarak 4-5 saat iş bitti sıra ödemeye gelince bülbül gibi şakıyan adam 2 gün cevap vermedi [emoji3]Sonra ne oluyor böyle insanlar yüzündende biz emeğimizin boşa gitmesini istemiyoruz, bir hemen ödeme aldığım işlere bakıyorum severek yapıyorum, sonrasında ilgileniyorum. Bir de zar zor artık emeğimin karşılığını istemekten utandığım kişiye bakıyorum..Çare havuz sistemi, ciddi ilanlar hatta olabiliyorsa resmi evraklar (vergi levhası vb.) Çünkü gün geçtikçe r10'da eski samimi ortam dağılmaya başladı. Eskiden yardımlaştığımız ortamlar vardı ben birinin wordpress işine yardım ederdim o bana grafik işi yapardı aramızda para muhabbeti dahi olmazdı herkes hakkını helal ederdi. Ticaret yapacağımız zaman şüpheye düşmezdik, yapılcak iş ise bilgileri ister hemen işe başlardık... Şimdi bu akşam işi veren kişi yarın akşam ben vazgeçtim diyor.. Neyse çok fazla uzattım ne kadar dertliymişim be.Kıssadan hisse: İş yaptırırken ben de iş bitimi ödeme taraftarıyım ancak bir havuz sistemi olursa, çünkü her işveren sizler gibi iyi niyetli değil arkadaşlar, ne işverenler gördüm üzerinden nazarları eksik olmadı [emoji3] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GET sistemi için çalışmalar yakın zamanda başlayacak.