hocam izmir'de bulunan tüm özel mekanlara gitmişimdir ve bir çoğu hkk yazımda vardır.

Ben size şöyle bir kaç şeçenek sunayım konakta

1- Adabeyi Restaurant ( İzmir'de gidebilecğein en iyi mekanlardan bir tanesidir. Biraz tuzludur ama değer.
2- Asansör Restaurant ( Manzarası harika bir yerdir ama maalesef iki kişiye cam kenarı ayırmaya biliyorlar ( Cafe kısmı manzara dışında vasat bence ) Restaurant kısmı harika sunumları mükemmel ve fiyatlar adabeyine göre daha iyidir.
3- Ege palas Otel ( çok kişi bilmez orayı ama tam göbekte tüm izmir ayaklarının altında 20+ kusur katta yemeğini cam kenarında yerken ve fasılla coşarken bana dua edersin
4- Tavacı recep usta Alternatif olabilir. Tuzludur.
5- bostanlı ve üçkuyularda boğaziçi balık Restaurant var konaktan bostanlıya vapurla geçersiniz hem deniz sonrası yemek çok daha iyi olur fiyatlar eh ile tuzlu arası bi yer

aklıma gelenler ve özel diyebileceğim mekanlar bunlar.

aklına takılan sormak istediğin bişey olursa imzamda ki konuda telefonum var araya bilirsin.

bana soracak olursan kesinlikle ege palas derim. adabeyi çok çok iyi fakat %100 şirketler grubuna bağlı olduğu için ciddi pahalı bir mekan bi düşün aklına takılacak sorular içinde aramaya çekinme.