bakın R10 'a şikayet ettim
Böyle bir cümle kurmadım.
Hocam ip adresini başka birine vermek ayrı olay. Burası mahkeme değil. Siz yasalar karşısında haklısınızdır belki ama yaşadığım durum etik değil.
Benim hostingimi kapalı tutacaksınız sonra biz haber vermek zorunda değiliz diyeceksiniz böyle bir şey var mı?
Bulabileceğiniz en iyi müşteri profiliyim az-çok bilgiliyim, canım sıkılınca ticket atmam ciddi bir problem olursa destek açarım açtığım destekte sorunu iyice anlatırım. Aldığım cevaba göre hareket ederim. Size 1000 ticket açıp içli dışlı olmak gibi bir niyetim yok ne kadar ticket cevapladığınız benim için önemli değil. Doğru bir şekilde cevaplamanız önemli.
Müşterilere panele girerken güvenli bağlantı sağlamamanız ne kadar amatör olduğunuzu gösteriyor. Hangi hosting sitesi böyle bir şey yapar?
Ben sabahtan akşama kadar dışarıdayım public wifidan panelinize girmemi mi bekliyorsunuz??? Yoksa müşterileriniz vpn ile mi panelinizi kullansın?
İlk mesajımdaki ss'de görüldüğü gibi ticketta söz verilen sürede sorunlar düzeltilmedi. Ben de yaşadığım aynı türde 2. olay olduğu için şikayet etme gereği duydum. Bu konuyu bu kadar uzatacağınızı düşünmemiştim sinirli müşteriye saldırgan şekilde değil de farklı şekilde yaklaşsaydınız ben bunlar gerçekten iyi insanlar keşke şikayet konusu açmasaydım derdim. Şimdiye konu çöpe taşınmıştı.
KAÇ TANE SORUN YAZMAMI İSTİYORSUNUZ MÜŞTERİLERİN HABERİ OLMADAN HİZMETLERİNİ KAPATMANIZ BAŞLI BAŞINA BİR SORUN