Öncelikle sitemde eskiden gelen hobilerimle ilgili içerikler vardır. Ayda yılda bir içerik girerim. Benim için manevi değeri yüksektir. Düzenli ziyaretçilerim vardır ve iyi insanlardır bu insanların yemek sitesi görmesi beni rahatsız etti empati kurun diyorsunuz ya onlar yerine kendimi koydum ve sinirlendim.

Bulunduğum sunucuda problem yaşanması ve hosting taşımaları benden kaynaklı mı yoksa sizden kaynaklı bir sorun mu? Eğer sunucuda problem yaşanmasaydı sizce burada şikayet konusu açar mıydım?

Ben, beni ilgilendiren ve sizden kaynaklı bu konuyu neden arkadaşımdan öğreniyorum? 24 saat gibi uzun bir süre hostingleri kapalı tutacaksanız ve müşteri hostinglerinin ip adreslerini değiştirecekseniz müşterilerinize bilgi vermeniz gerekir ben de kapalı kaldığı sürece index koyarım bir şeyler yaparım bir çözüm buluruz değil mi? Kimse mağdur olmaz.

Taşınma süresince müşterilerin websitelerinin kapalı kaldığı gerçeğini ve cpnaledeki ssl hatasını tekrar hatırlatırım. Özür dilemek istemiyorsanız keyfiniz bilir.