İşinizi doğru yapıyor olsaydınız doğru müşteriye doğru ip adresi sağlanırdı. Ben dns ayarlarımı değiştirmek zorunda kalmazdım.
Ayrıca cpanele girmek istediğimde ssl bağlantısıyla hatasız bir şekilde ip adresimi görebilirdim. Fakat karşılaştığım ekran beni http ile girmeye zorluyor.
Gerçekten iyi kalpli ve yardımsever olsaydınız müşterinizin kişisel bilgilerini(domain) isteği dışında paylaşmazdınız. Özür dilerdiniz
Kişisel bilgilerinizi soyadınızı, ip adresiniz vs gözükmeyecek şekilde ekran görüntüsünü aldım.İyi niyetli bir davranış beklemek için öncelikle iyi niyetli olmak gerekir ve kaldı ki burada bir bilgi eksikliğiniz de mevcut ! Öncelikle özür dilenecek bir konu mevcut değil bizim açımızdan çünkü :
Bizden statik ip hizmetiniz var mı ?
Hayır
DNS problemi vs mi yaşıyorsunuz ?
Hayır
Cloud flare bizim açımızdan 3. parti bir sistemdir. Müşteirnin yaptığı işleri ve gereksinimleri bizim takip etme yükümlülüğümüz mevcut değil. Cloud flare bir proxy servisidir. Yazdığınız ip de siteyi bulamazsa hata verir ya da o ip de default gelen ne ise onu getirir.
Ortak ip adresleri Layer 3/4 katmanlarında dengesiz trafikler aldığında hedef olan sitenin paket içerisinde hiç bir bilgisi olmadığından tespiti için
TÜM HOSTİNG FİRMALARI bu tip durumlarda o ipdeki tüm siteleri diğer shared ip'lere dağıtımını sağlarlar. Tüm siteleri ve müşterileri rahatsız etmemek adına. Bu noktada bizden statik bir ip almadığınız için bizim size bunu taah. etmek gibi bir durumumuz mevcut değil !
kaldı ki bu sadece bir sebep ip değişimine bunun gibi çokca sebep mevcut.
Bu yüzden öncelikle bir proxy kullanıyorsanız statik ip adresiniz olmalı
Senaryomuz siz bizden statik bir ip alsanız ve biz bunu size haber vermeden değiştirsek ve siz bizim ile bunu çözemezseniz özür dilememiz gereken bir durum olurdu.
Hem kullandığınız servis bizden aldığınız paketin teknik verileri ile uyumsuz , hem de bize destek bildirimi açmadan şikayetde bulunuyorsunuz sonrada özür bekliyorsunuz.Burada özür dilemesi gereken bence sizsiniz çünkü bir de üzerine itham ve hakaretlerde bulunuyorsunuz.
Proxy bir servis kullanmak için ihtiyaçları bilgi konusunda eksiğiniz var ise bize bir destek bildirimi açarak sorarsanız seve seve yardımcı oluruz. Burayıda destek sistemi olarak kullanmanız doğru değil sıkıntı ve problmelerinizi sistemimizde çözmeyi denemeniz gerekir burada değil ! çözemiyorsanız bir şikayet oluşturur markanın değerine konuşursunuz. Gelip sistemimizde bize ithamlarda bulunup burada bizi karalayıp bir gün sitenize bakmadan bizi sorumlu tutup 10 dk da cevap aldığınız iş yerini karalayamazsınız bu doğru değil !!!