Öncelikle merhaba ,
2. problem demişsiniz yanlış bir anlaşılma olmaması adına 1. nin bir hosting hatası değil WHMCS 7 sürümüne geçtiğimizde CPANEL entegrasyon sorunundan dolayı whmcs den yapılacak işlemi yapamadığınızı bildirmişsiniz ve arkadaşımız size biz yardımcı olalım entegrasyon yapıyoruz demiş ve sizden cevap gelmemiş zaten o sırada whmcs güncellemeleri bitip sorun düzelmiş. Bu bir hosting problemi vs değildir.
bugün kü konunuzun saatine bakıyorum ticket'ınızdan 7 saat önce
bir problem yaşadığınızdan bizim haberimiz bile yok. Sunucularda bir güncelleme yapıldı bazı müşterilerimiz problem yaşadı ve bizlerde onlara gerekli desteği sunduk. Size yazdığınız ticketa zaten dakikalar içinde yardım için dönüş sağlanmış ve yaşadığınız problem çok basit bir DNS sorunu. Bir hak gaspı vs mevcut değil. Ve burada biz sorunlarınıza bizim ile ilgili ya da ilgisiz 7/24 dk lar içinde dönüş yaparken bizi bu şekilde şikayet etmek sizce firmamıza zarar vermiyor mu iş yaptığımız bir platformda ?
İyi niyetli bir ticari ilişkiyi art niyetli bir duruma çevirmeye çaba göstermişsiniz. Sizin destek biletiniz sizin bize yazdığınız cevaplardan bile çabuk yanıtlanılmış ayrıca uslubunuzda hiç hoş değil
"Siteme girmek isteyenler yemek sitesiyle karşılaşıyor hit mi kasıyorsunuz? Amacınız nedir?"
Biz bir yemek sitesine neden hit için sizin sitenizde problem yaratalım . Sorun problem her zaman olabilir önemli olan çözüm için adım attınız biz size bunu sunmadık mı ? lütfen müşteri olarak ilişkilerinizi ve söyledikleriniz ile yaptıklarınızın empati boyutunu gözden geçirin.
R10 da destek sistemi değildir. Destek sistemleri zaten yaşanan problemlere bizim ile ya da sizin ile ilgili destek olmak için vardır. Destekden önce firma hakkında şikayette bulunmak doğru birşey değil