merhaba bu firmanin com un ılk versıyonunu ben yapmıstım aracı fırmaya. tarih sanırım 2013 ya da 2014 du dıye sonra baska bır temaya gectıler suanda da domaını degıstırmısler ayakkabıcılar sıtesınde ızmırde.

altyapı opencart .

opencart ıle yapabılırız ıstersenız. kontrol ettıgıme gore skype uzerınden de konusmuz daha once agustos gıbı maıl atılmıs.

Telefonla referans aranmasını durumuna geleyım. Burada yapılan ıslerın %90 u aracı fırmalara yapılıyor. ararsanız hem ısı yapanı hemde fırmayı zor duruma dusurursunuz.

ıs yaptıgına guvenmedıgınız ınanmadıgınız ınsanlarla calısmayın 3 kurus az daha verecegım dıye kostururken ıslerınız gecıkır para kazanmanız gecıkır zarar edersınız.

sozlesmelı calısın; gerekırse cok az mıktar odeme gecersınız proje ıcın . ama kendınızı ve karsı tarafı guvenceye almıs olursunuz

ek olarak bu tarz ıslerde kımse nereye yaptırdıgını da soylemez. Helekı ayakkabı sektorune hakımmısınız bılmıyorum. ben sektore aşinayım danısmanlık yaptıgım bır fırma var . sektordekı fırmalar uretıcılerınden satanlara . herkes cakallık pesınde

iletişime gecmek ıstersenız ıletısım bılgılerımız mevcut

ıyı calısmalar.