Merhaba,

Kullandığım bir başka firmanın yanında R10'da gördüğüm kampanyalarından bir paket alayım dedim. Reseller paketi satın aldım. İlk başta zaten doğru düzgün basit bir Rapid SSL'i kuramamalarından anlamam lazımdı ama yine sabrettim. Sonucunda zar zor çözüme kavuşturduk.

2 hafta kadar önce birden siteler yanıt vermemeye başladı. Cpanel, WHM hiçbirine giremiyorum. Neyse sonra bu arkadaşlara Ticket açtım "İnceliyoruz" diyorlar ve sonra "Tekrar deneyin" yazıyorlar. Teknik destekleri zaten bundan ibaret. Özellikle ana e-ticaret sitem 2 haftadır çalışmıyor.

E-ticaret sitesi bir dükkandır ve bu arkadaşlar dükkanımı kapalı tutuyorlar, bununla ilgili herhangi bir bilgi veremiyorlar, sorunu çözemiyorlar. Fatura günü gelince çatır çatır mail atıyorlar, "Bak askıya alıyoruz heeee" diye mailler gönderiyorlar (Allah'tan ne olur ne olmaz deyip aylık paket almışım) vallahi kararı size bırakıyorum.

Böyle bir düşüncesizlik, ciddiyetsizlik olamaz. Yedeklerimi alıp çıkıp gideceğim onu da alamıyorum çünkü WHM, Cpanel şifrelerini değiştirmeme rağmen hiçbir şekilde giremiyorum. Her yolu denedim olmuyor. Çıldırmak üzereyim.