Merhaba,

Kredi Finans sektöründe yaklaşık olarak 1 yıldır oluşturduğum paravan ağını ve siteleri satıyorum. Toplamda 18-20 arasında site bulunmaktadır.*
Resimde ayrıca resimlere ek olarak 2 ana site bulunmaktadır.

Domainlerin hepsi düşmüş ihaleye girilerek veya açık artırma ile alınan ve kaliteli olan düşmüş domainlerden oluşmaktadır.

2 yıl önce aynı sistemi oluşturmuş o zaman yeni domainlerle paravan ağı kurmuştum verim almak için 6 ay beklemiştir. 6 ay sonra aylık 500-600-1000 tl kazanmaya başladı. Sistemi sattım. ondan sonra aylık 2k civarında kazandırmaya devam etmiştir.

İlk sitem şuan sektörün öncü sitelerinden biridir. onu sattıktan sonra sermaye ile düşmüş ve düşecek domainler topladım 3 ayda aylık 1k kazandırmaya başladı sitem. Mart ayında ki fred güncellemesi ile gelir ve hit düşmüş 300-400 tl arasında kazandırmaya devam etti, Ancak bu gelir beni tatmin etmedi.

Fred'i atlatamadığım için 301 yaptım yeni bir domaine 2 ayda 301 oturdu eski sitenin hitleri tekrardan geri gelmeye başladı sonra yine fred etkiledi hitler düştü. gelir 400-300 arasında devam etti. Fakat geliri artırmak için yaklaşık 2-3 haftadır 301'i kaldırdım şuan domain günlük 5-8 tl arasında kazandırmaktadır ve site ile hiç ilgilenmiyorum.

Yeni bir proje başlatım yazılar yazdırdım hepsi kaliteli ona'da 2 adet paravan oluşturdum fakat hesapta olmayan bir gelişme nedeniyle ilgilenmez oldum. Ayrıca BTC ticareti nedeniyle zaman ayıramaz oldum.

Şimdi satmanın asıl nedeni Askere gideceğim ve borçlarımı kapatmak için bu sistemi satmaya karar verdim.

Sektör'de olanlar yazarsa sevinirim, Çünkü sektörde olmayanlar değerini anlayamaz. sistem için istediğim fiyat 10k, Ayrıca ilk domain aylık 1k kazanmaya başladığım domaini de vereceğim. 2 tane ana siteyi de verecem.

Ayırca her paravana bir alt paravanlar oluşturdum web2 ve normal domainlerde.

Geçen bir firma'ya 5 tanıtım yazısı sattım tanesi 75 TL'den sadece 1 kere satış yapıldı. Tanıtım yazısı satma yanlısı olmadığım için sadece bir kereliğine satış yaptım.

Ayrıca her sitede 45-50 yazı arasında bulunmakta siteler sıralamalarda yer almakta ve doğal ziyaretçiler gelmektedir.

*Son iki site 2-3 aylıktır.