Candede adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ali ağaoğlu hiç okumadı turkiyeye hükmediyor. Demek ki iş en iyi üniversitelerde okumak değil işin cakalligini anlamakta tabiri caizse sadece forumda yüzlerce insan var sana bir örnek forumdan sevdiğim bir abim 30 lü yaşlarında üniversite okumamış ama her seo yarışmasında ilk 3 te neden ki acaba? Hayata erken atılmış ve lise mezunu sadece okumayan insanlara karşı tutumunuza karşılık cevabim hocam
Kardeş benim forumdaki konularımı yorumlarımı okursan eğer hep gülerim. Ben çok iyimser bir adamım. Lakin benim damarıma basılırsa lafımı esirgemem. Babamın oğlu bile olsa. Emin ol ben yıllarımı sırf bu iş için ayırsaydım şuan daha büyük işlere imza atmam işten bile değildi. Ben kimseyi küçümsemedim küçümsememde. Konuyu belliki ezbere yorumlamışsın. Konuyu detaylı okursan küçük düşürülen bendim ve bende gerekli gördüğüm şeyleri dedim. biz o abiyle özelden konuştuk zaten. İkincisi üniversite konusuna hiç girmiyorum. Ki o konuya girersem hiç çıkamayız. Bilgi paylaşın faydalı olun. Boşverin kim ne demiş kimler kime kırılmış vs. Bilgi paylaşmıyorsanız bilmediklerinizi sorun forumda. Bu forum bunlar için var zannımca. İyi forumlar.