Bitcoin üreticileri Mayıs 2017'den itibaren herkes için kazan-kazan ortamı yaratmasaydı bugün burada Bitcoin'i övmüyor, Bitcoin'e sövüyor olurdun. Ben dediğim gibi "üreticilerin yüzbinlercesini üretip elinde tuttuğu ve sınırlı sayıda olan bir tokenin geleceğin para birimi olabileceğine inanmıyorum, Bitcoin blokzincir teknolojisinin deneme sürümüdür. Peki yatırım yaparsak kazanır mıyız? Evet, bence kazanırsınız zaten bu yüzden yatırım yapıyoruz fakat bu sistemin sorunlu olmadığı anlamına gelmiyor. Bir sistemden para kazandığınız o sistemi masum kılmıyor. Benim aklım mantığım şunu almıyor. Bitcoin madem merkezsiz neden üretici grupların elinde yüzbinlercesi var? Bu soruyu sorun kendinize, bir fikir atılmış ve yüzbinlercesini kazmışlar şimdi de pazarlıyorlar."
Düşüncelerimi sindiremiyorsan " adam sansınlar, şizofren, çocuk " gibi hakaretlerde bulunmana gerek yok, ben kendimi biliyorum ama senin kendini bildiğini sanmıyorum. Havlamayı kes
Bu mesajdan sonra bu konuda hakkında konuşmama kararı aldım. Ben Bitcoin ve altcoinlere uzun süredir yatırım yapıyorum. Kimin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor ama bu sistem iyilik meleği bir halk kahramanı değil, bugünki üretici firmalar tarafından ortaya atıldı. Ben buna inanıyorum. Dün ürettiler, bugün pazarladılar. Şimdi milyarlarca dolar paraları var, teknoloji güzeldi ve iyi pazarladılar. Herkese iyi günler.