Dksy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam küselim oynamayalım.

Ben kendime müslümanım beaH. Seni seviyorum kardeşim ama yukarıdaki yorumunda bir edit yapmalıssın düşüncesindeyim.
Gerçi konuyu acan kardeşimizin bu işlerden anlamadıgı kesin, fakat senin gibi bilgili adamın 2 satırdaki hatalı bilgi paylaşımını onaylamıyorum.
fırça filan demişsiniz, Birincisi ben sizin babanızın oğlu değilim öyle fırça filan atamazsınız bana. Ne bana nede bu forumdaki başka kişilere.
İkincisi, kimisi yıllarını heba eder siteleri spama sokar kendini bin parçaya böler Bİnlerce lira yatırır öğrenir ve burada birşeyler bildiğini sanarak insanlara fırça atma hakkını bulur kendinde, kimiside bir kere de çözer olayı ve öğrenir.

Gelelim bilgi konusuna. Emin olun benim bilgim her saat başı artıyor. Ben Türkieyenin en iyi üniversitelerinden birisinde okuyorum, ve yine emin olunki sizin bir günde kavrayacağınız site mantıklarını ben bir saatte çözerim. Bakınız daha geçe gün adsense ile açtığım konum(bilgisizlik seviyem). Okadar bilgisiszken bugün 65 hite aldığım kazancı buraya yazmak benim fıtatıma ters. Türkiyenin en zor kategorisine 400 lira ile girdim ben. Milyarlarla çıkarmıyorum, bilgi ile çıkarıyorum. Bir tane tanıtım aldım onuda burada belirttim. Herkesin bilgisi kendine göre çoktur. Lakin bir kaç hitli sitesi olup bu forumda burnunda kıl aldırmayan insanları da bir türlü anlamıyorum. Bu forumda aylık 200 BİN TL den fazla kazanıp 10 tane ticaret sayısı olan ve sizin gibi küçük yukardan bakma eğilimden olmayan, öyleki insanlara yardım eden adam var.

Gelelim soruyu neden sorduğuma?
Ben tanıtımı aldım siteyi çıkarsın gibi bir mantıkla yapmıyorum bu işi. Merak olmazsa bu işte olmaz, hızlı öğrenme de olmaz. Dikkat ederseniz konuyu açarken gülmüşüm. Ben bütün basit detayları bile kritik bir ayar olarak algılama yapısında olduğum için, merak ettiğim araştırdığım için ve kimsenin sorusunu bilgisini küçümsemediğim için emin olun yakındır sizin sitelerinizi geçmek.
Bu forumda sorulan soruların bazılarını bilmesem de gidip araştırıp insanlara faydalı olmaya çalışıyorum ben. Fırça atma gibi bir niyet taşımıyorum. Daha sitede yazı yayınlamasını bilmeyen insana bile yardımcı oluyorum özel mesajlarda.

Velhasıl, sizinde ivedilikle konu ile alakasız ekran görüntüsü atarak alakasız şeyler paylaşmak yerine, insanları kendinizden küçük görmemeyi ve bilgi paylaşmayı şiar edinmenizi öneririm.