Lethalin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blokzincir, Bitcoin'in tekelinde olan bir teknoloji değil. Ben başkalarının elinde yüzbinlercesinin bulunduğu bir tokenin geleceğin para birimi olduğuna inanmıyorum. Bundan dolayı her konuda benim görüşlerimin altına hakaretvari özlü sözler yazmak zorunda değilsiniz

Ben insanlara illa yatırım yapıyorsanız kumar oynamayın. Bir adet fiziksel wallet alın ve teknolojisine güvendiğiniz tokenleri uzun vade saklayın dedim çünkü yatırım böyle olur ama benim görüşüme hakaretvari sözler söylemeniz sizi benden üstün kılmaz.

Ben kendi yaptığımı söylüyorum, insanlara sadece fiziksel wallet tavsiyesinde bulundum ve uzun vade saklayın dediğim için diğer konuda da saldırdınız. Bu kadar sahiplenmenizin sebebi nedir?
Ben sahiplenmiyorum babamın sistemide değil. senelerdir Bitcoin kullanıyorum. sana kötü söz söylemiyorum sen benimle aynı görüşte tabiki olmayabilirsin buna saygı duyarım ancak hem ponzi diyip hem üstüne yatırım tavsiyesi verip hemde para kazandım demen kızdırdı beni açıkcası.

Belki bir çok arkadaş yazdıklarından birşey anlamaz ancak konuyu yakından takip ettiğini ve hatta yatırımın olduğunu söyleyebilirim.

Tabiki sistemin yarın ne olacağını bilemeyiz kimse varını yoğunu yatırıp girmesin Mtgox olayında neler olduğu ortada , dün yapılan JP Morgan açıklaması , dönen çin haberi dün atılan tweet yarında neler olur bilemeyiz. tabiki insanlar kendilerini üzmeyecek miktarlarda yatırım yapsınlar geleceği kimse göremez. çöpte olabilir 10x artabilir. Balina diye tabir edilen adamlar imkb de kaç kişi batırdı ? bu adamlar her yerdeler ve her zaman büyük balık küçük balığı yutar.