Konu: Bitcoin
Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 13-09-2017, 13:54:41

Alıntı:
jet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Senin kadar kıt birisini görmedim.banane kraken den?
biraz önce hesapladım, btctürk 1 btc yi 4212$ karşılığı tl den veriyor.
ben aynı btc yi 3950$ dan alıyorum.262$ fark var.adam kurmuş kendi sistemini istediği komisyonuda alır, istediği ücrete de satar.
ben sana 35sat/b - 0.0000791 BTC (0.31 USD) ödediğin takdirde 0-30 dakika arasında işlemin onay alacağını örnek sunarak kanıtlıyorum.siteden gir kontrol et işlem sırasına göre değişim gösterir ama 0.0000791 BTC şu anda işlem ücreti ile gidecek diyorum.

Benim yukarda yazdıklarımı rewrite yapıp tekrar yazdığında bunun seni konu hakkında bilgili mi göstermesi lazım?
Ayrıca gelmiş bitcoini kötülüyorsun, ponzi olduğnu belirtiyorsun sonrada gidip krakende al-sat mı yapıyorsun?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Ya kardeşim akıl var mantık var başkasının elinde yüzbinlercesinin bulunduğu bir token nasıl gelecekte kullanılacak para birimi olabilir? Siz demek istemediğimi anlamıyorsunuzki.

Ben demek istiyorumki Blokzincir piyasasındaki ponzi batıp kaçmak değildir, silkelemektir. Bundan dolayıda diyorumki bu uzun vadeli bir ponzi. Şu an tokeni yüksek oranda ellerinde bulunduran gruplar bizi silkeliyor ve ağzımına bir parmak bal çalıyor. Benim insanlara anlatmak istediğim şey zırt pırt Trade yapmamaları, panik satışı yapmamalarıydı. Sakalamız yokki anlatalım, ille yatırım yapıyosanız uzun vade tutun kardeşim. Bu piyasadaki ponzi "silkelenmektir" diyorum. Büyük gruplar hacimle çok kolay oynuyor, tokenin gerçek değeri $1000 olsa bile $500'e çekebiliyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum Allah allah. Yapmıyor mu kardeşim? piyasayı ben mi düşürüyorum bir gecede %30 %40? bu gruplar düşürüyor, haberlerde kasıtlı olarak çıkartılıyor. Yani bir sistemin ponzi olması için ille batıp kaçması mı gerekir? Bu keriz silkelenen bir ponzi bundan dolayı uzun vadeli işte.