darkworld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Market cap sistemdeki tüm coinlerin piyasa kapitalizasyonlarını Amerikan $ cinsinden toplamını belirler.
Hesaplaması Değer + Arz edilmiş miktarın çarpımıyla bulunur.
Bunun yatırılan sistemdeki toplam para olmadığını biliyoruz zaten...

şimdi sen aşağıdaki sözü söylüyorsun. Üstüne diğer konuda uzun vadeli yatırım yapın tavsiyesi veriyorsun.

"Ben bu sistemin uzun vadeli bir ponzi olduğunu iddia ediyorum."

Ayrıca Kusra bakma ama cocuk gibisin belki cocuksun. bir önceki konuda ben sana çok farklı konu yazıyorum sen bana bu coinden parayı vurdum. bu coinden parayı vurdum şöyle yaptım.
eft görüntüsü paylaşıyorsun. kısaca benim babam senin babanı döver. ondan seni muhattab alarak cevap yazmadım.

Alimle sohbet et , alırsın mertebe; cahille sohbet etme, dönersin merkebe !

Balina dediklerin İMKB yok mu? Gerçek Hayatta yok mu?

Hayatta hiç bir yatırım garantisi yoktur. Yatırım , Kazanç risktir. ister girersin ister girmezsin.

Ben bitcoine girmedim daire aldım diyelim ülkede savaş çıktı ülkede para mı edecek daire?
Blokzincir, Bitcoin'in tekelinde olan bir teknoloji değil. Ben başkalarının elinde yüzbinlercesinin bulunduğu bir tokenin geleceğin para birimi olduğuna inanmıyorum. Bundan dolayı her konuda benim görüşlerimin altına hakaretvari özlü sözler yazmak zorunda değilsiniz

Ben insanlara illa yatırım yapıyorsanız kumar oynamayın. Bir adet fiziksel wallet alın ve teknolojisine güvendiğiniz tokenleri uzun vade saklayın dedim çünkü yatırım böyle olur ama benim görüşüme hakaretvari sözler söylemeniz sizi benden üstün kılmaz.

Ben kendi yaptığımı söylüyorum, insanlara sadece fiziksel wallet tavsiyesinde bulundum ve uzun vade saklayın dediğim için diğer konuda da saldırdınız. Bu kadar sahiplenmenizin sebebi nedir?

Bu konu JP Morgan'ın Bitcoin'e d*landırıcılık iddiası değil mi? Ben kendi fikrimi söyleyemeyecek miyim kardeşim?