Oran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bi rehber olmuş, ancak eksik noktaları var. Tasarım ve SEO adına yeterli bilgi yok. Şu linkte: yer alan blog açma rehberinde SEo ve tasarım aşamaları da anlatılmış. İhtiyacı olanlar buraya da bakalbilir.
Not: Yukarıda alıntıladığım mesaj yöneticilerin duyarlı yaklaşımıyla kaldırıldığı için üst tarafta görünmemektedir. Ancak wp mavinin yöneticisi sevgili Burak'ın çirkin hareketini burada tutmak istediğim için ona cevabımı kaldırmıyorum:

Burak Oran, oldukça iyi bir rakip olabilirsin. Wordpress konusunda Google sonuçlarında güzel bir yer edinmiş de olabilirsin. Ancak insanlara faydalı olmasını umarak hayata geçirdiğim bir rehberin altına gelip kendi reklamını yapmak amacıyla linkini koyman edepsizlikten başka bir şey değil.

Üstelik ne hikmetse forumlarda açtığım bu tarz konuların altına aynı yorumu yapıyorsun. Rakip olmak güzeldir hoştur ancak senin davranışın çirkinlikten başka bir şey değil. Eğer konumun eksik olduğunu düşünüyorsan kendi konunu başlatarak "TÜRKİYE'DE TEK" diyebilirsin. Bunun için sonuna kadar özgürsün.

Ancak forum ahlakı ve genel etik kavramları çerçevesini aşarak gelip benim başlattığım bir konuda kendi reklamını yapmana bunu tekrarlayıp durmana sessiz kalmamı bekleme. Kendi blogunu ne gibi yöntemlerle buralara getirdiğini insanlara gösteriyor olmana seviniyorum bir taraftan tabiki.

SEO ve tasarım konusundaki "daha kapsamlı" yazına gelirsek. Daha blog açmanın ne demek olduğunu yeni öğrenen, domain sorgularken bile Türkçe karakter kullanmaması gerektiği bilincinde olmayan çok çok tecrübesiz bir kitleye tasarım ve SEO gibi detaylı konulardan daha ilk anda bahsetmek elbette sadece bu tarz reklamları yapabilmek için işe yarar.

Umarım aynı çirkinliği tıpkı maillerindeki egoist tavrında sürdürdüğün gibi sürdürmezsin.

Şuraya donanımhaberde yer alan konuma yaptığın yorumu da koyayım. Ha bu arada birkaç forumda daha aynı konuyu açtım. Lütfen onlara da kopyala yapıştır reklamını yap.