Bitcoin $66,378,747,844
Ethereum $26,723,162,818
Bitcoin Cash $8,232,643,199
Sadece 3 coinin piyasa değeri şu anda 100 milyar $ a ulaşmış durumda.Altcoinlerle birlikte bu rakam 150 milyar $.
Bir ************** girişimi olsaydı 60 milyar $ yeteri kadar büyük bir rakam değil mi? Neden yapılmadı?

Ayrıca bitcoin sistem itibari ile bir kişi yada kurumun elinde değil, tamamen açık kaynak kodlu ve *************** yapılması imkansız bir platformdur.
Bitcoin para transferlerinde banka transferlerine göre hem daha hızlı, hemde daha ucuzdur.Bankaların sizden söğüşlediği komisyonlar, hesap işletim ücretleri gelirleri azaldıkça daha çok saldırılacaktır bitcoine.Şu anda Türkiye'de günlük hayatta çok fazla işlem hacmi olmasa da bir çok ülkede günlük kullanım oranları çok yükseldi.
jp morgan chase ceosu bitcoin ve mantığını bilmeyen insanları kandırabilir ancak böyle söylemlerle.Otoriter bir bankanın ceo su olupta bu şekilde bir demeç vermekle aslında kendi ayağına sıkmış.Finans piyasalarında bundan sonra söyleyeceği sözlere itibar edilmeyeceğini düşünüyorum.Ayrıca çalışanlarını, bitcoin alanı kovarım diye tehdit etmesi de akıl sağlığının göstergesi.Bir çalışan işini iyi yapıyorsa, özel hayatı yada yatırımlarından dolayı onu kovamazsın.Yakında o koltuktan indirirler bunu.
Bitcoin sürekli bir **************; eğer çekip giderlerse bu ************** oyunu burada biter. Şu açık kaynak kodlu muhabbetini anlamıyorum gerçekten teknik bilginiz olduğu için mi böyle konuşuyorsunuz? Bitcoin merkezsiz veya açık kaynak kodlu olsa ne olur? Bu adamlar Bitcoin piyasaya ilk çıktığında yüzbin yüzbin kendilerine ürettiler sonrada medya aracılığıyla reklamlarını yaptılar. Bitcoin'in sahibi yok densede vardır, Bitcoin'in sahibi üretici firmalar ve holderslerdir çünkü tokeni en çok elinde tutan, bu çöplüğün sahibidir. Şimdi de ne güzel piyasayla oynuyorlar, piyasa bu haberle düşmedi eğer düşüyorsa manipulasyona bu kadar açık bir piyasa sorunlu demektir. Bitcoin transferleri normal bankaya göre şu an ne hızlı ne de ucuz. Ben EnPara ile ücretsiz EFT gönderiyorum ve karşıdaki banka hesabına 5 dakika içinde geçiyor fakat bitcoin gönderirken $10 fee ödüyorum ve en yarım saat bekliyorum, bu hala düzelmiş değil. Bu sisteme bu kadar bağlanmayın, gelecek Bitcoin'de değil. Eğer blokzincir teknolojisi bir gün gerçekten gerekli olursa, dünya bunu kabul ederse her ülke kendi kripto parasını basabilecek yeteneğe sahiptir. Hiçbir ülke milletin elinde yüz binlerce stokladığı kripto parayı kabul edilir para birimi yapmayacak.