Hocam bence arkadaşa yaklaşma

Geçmiş konularından anladığım kadarıyla sıkıntılı bir arkadaşımız
Psikolojik rahatsızlıklarda bir çeşit hastalıktır. Günümüz dünyasında en çok görülen ve kanserden bile daha uzun süren sıkıntılı hastalıklardan biridir.
Arkadaşlar bu tarz psikolojik rahatsızlıklarda kendi kendine bileyerek isteyerek yapılan bir şeymiş gibi görülüyor toplum üzerinde fakat bu aynı böbrek hastalığı gibi , kalp rahatsızlığı gibi bir hastalıktır.
Makine değiliz. Akciğer kanseri,Grip,Verem,kanser gibi hastalıklara karşı kazanımlar elde ediyorsak kayıp vermemize rağmen daha güçlü bir şekilde mücadele edip daha fazla kazanım,başarı sağlıyorsak bazı konularda yeni sıkıntılarla karşılaşıyoruz.
Sayın konu sahibi
@Droid; bey , lütfen en yakın devlet hastanesinin psikoloji bölümüne başvurun. Gidin içinizi dökün, bir uzman tarafından kalp tedavisi alır gibi psikoloji tedavisi uygulayın.
Psikolojik rahatsızlığı,eksikliği en iyi kendimden biliyorum. 4 yıldır şu forumdayım, 10 yıldır elimin altında internet var. 4 yıldır bende boştayım hayatta doğru dürüst elde edebildiğim hiçbir başarım,tecrübem yok bu sayede hiçbir beklentim amacımda yok. Şimdi maddi sıkıntılardan dolayı işe girmek zorundayım onun dışında telefon almalıyım,şunu almalıyım , bunu almalıyım gibi şeyler içerisinde değilim.
Ben hayalini kurmayı seviyorum sahip olmayı değil.