1 saat evveli bu konuya yazayım dedim yazdım yazıyı onaylamaktan vaz geçtim r10 da çok bilen arkadaş çok satışlarımıza enğel olur diye zıplayan çok o yüzden çekindim.

yıllardır makale aldım 100 lerce makale parasını ödedim. şuan bakıyorum aldıgım makaleler duruyor ama sitelerin alayı çöp olmuş. adamın sitesini şuan kontrol ediyorum sitenin spam skoru 9 olmuş ban yiyecek site büyük ihtimal. da-pa ya bakıyorum yerlerde. alırken çok iyiler ama.

bir arkadaşım aynı sektördeyiz ve adam bir yandanda müşterim. 2 sene önce news siteden makale aldığında kelimeye girerdi bu arkadaşta 3 günde bir makale alırdı inanın 5 bin tl lik makale almıştır hiç link ws almadı makale alayı adamın spam skoru 6 yani bu adam news sitelerden makale ala ala sitesini spam yapmış. peki adamın suçumu bu adam 5 bin tl harcamış yazık degilmi bu paraya site sahipleri satiyorlar news sitelerden 100 lerce makale sonra news kayıtlarıda siliniyor site spamada giriyor. işin açığı ben yıllarca aldım. ve çoğunuda webmasder tools dan kaldırdım ve hakkımıda helal etmiyorum bu tür webmasterlere.

NOT: Makale almayın demiyorum alıyorsanız adam gibi bir siteden alın 50 mi veriyorsunuz 300 verin 20 tane makaleye bedeldir spamada girmez sorunda yaratmaz