@codertcvatandas; program güzel ama, öne çıkan görsel resim alanı, ve title, meta, desc gibi ayarları yapacak bölüm olsa tadından yenmez.
Ayrıca konu açmak için illa önce blogmu açmamız gerekiyor? direk hazır olan daha önce açılmış blogu açamıyormuyuz program ile içerik girmek için.
elinizde daha önce açılmış bloglar varsa listesini yükleyip gene paylaşım yaptırabilirsiniz hocam açmanıza gerek yok
Videonun sonuna kadar izledim. Program başarılı olmuş fakat biraz daha geliştirilebilir. Örneğin ikinci bölümde yazı oluşturma kısmında fare oynatmama mevzusu çok can sıkıcı bir işlem.
Bir de program pcye mi lisanslanıyor yoksa k.adı ve şifre olarak mı lisanslama oluyor.
Bunu sormamdaki sebep ikinci bölümde fare oynatılmayacaksa, sanal sunucuya kurarım programı orada istediği gibi hareket etsin. Bu bilgileri ve ödeme konusunda karta taksit oluyor mu? iletebilirseniz sevinirim.
sanal pcye kurup orda çalıştırabilirsiniz hocam fare oynatamama olayını halletmeye çalışıyorum düzeltebilirsem güncelleme yaparım maalesef kartla ödeme mevcut degil eft ve havale şeklinde ödeme alıyorum