cculha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda satış öncesi desteği kesmiş bulunmaktayım.

İlgilenenler site üzerinden üye olabilirler.

Hesaplar aktif edilmeden soru sorulmaz ise sevinirim. İyi çalışmalar.
Nedenini tahmin ediyorum, haklı da buluyorum. Yazdıkların dışarıdan gelenler için geçerli olabilir ancak bu platform (r10) için geçerli olmamalı bence. yine de sen bilirsin işini tabi. bir şey diyemem. Beni seninle çalışmaya ikna eden şey yardım etmendi.

Netgsm ile Cihan sayesinde tanıştım. Kendisi son derece üretken bir şahsiyet. Bu voip ile ilgili tereddütlerimin %80'ini madde madde anlattı bana ve ikna etti. Kendisi ile çalışmaya başladım.

Netgsm veya Ekogsm (Cihan) teknik olarak sorunlar yaşadım ancak çözüme kavuşturdular. Bu konuda bir problem yaşamadım.

Ancak yetkili bayisi olduğum markanın sms başlığını vermemeleri yüzünden hizmetimi iptal edeceğim. Firmanın veya BTK nın prosedürleri olduğu için istendiğinin farkındayım. Ancak hiç bir esnetme veya kolaylık bulunmuyor. Benim bayisi olduğum marka ile sözleşmem var, Vergi levham var, ikametim belli, satışını yaptığım marka ile ilgili web sitem de var. Ancak sms başlığını bana vermediler. Çok fazla detaya girmek istemiyorum. Çok fazla kuralcılar. Başkasının verdiği sms başlığını siz niye vermiyorsunuz. Ben zaten hali hazırda başka firma ile çalışıyordum ancak her şeyim burada olsun istemiştim Cihan bey için. İnanın çok emeği geçti. Hakkını ödeyemem.

Sms başlığını aldığım firma yasal değil mi, evet o da btk nın yetkili satıcılar listesinde. Ancak netgsm nin bu net tavrı açıkçası beni üzdü. Takıntılı bir insanım. Kesinlikle böyle olacak olması gerekiyor demiyorum. Ama hiç esneme yok. Başkaları yapabiliyorsa sizde yapın. Var demek ki bunun da bir açığı. Sokaktan geçen her hangi biri için yapmayın ama vergi levhası olan, sözleşmesini size sunan vergi mükellefi insanlar için de biraz esnek davranın. Kaçak bir iş yapmıyoruz. yeni kurulmuş bir firma da değilim. 7 senelik mükellefim.

Cihan'ın bu kadar uğraşısı ve saatlerce süren yazışmalar sonucunda üye olduğum ekogsm, dolayısı ile netgsm ile telefon hizmetini kullanmaya devam edeceğim. Ancak smsleri başka firma üstünden kullanıcam yine.

Kendisi ile konuştuğumda da söyledim, yazdım da, ancak halka açı bu sayfa üzerinden de tekrar belirteyim, cihan bey voip telefon veya santral kullanımı ile ilgili her türlü yetiye sahip ve yardım eden bir kişi. Direk netgsm sunucusuna müdahale dışında her türlü sorununuzu çözebilir. Benim için sorun olan konu dışında kesinlikle referansım her zaman Cihan bey.

Saygılarımla.
Ersin.