CLOUDNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nixcona Mikrotik Cihaz Gönderimi Yaptık Sitedeki Adres Hatalı Dükkanı Taşıdık Maliye Sorun Yapmasın Diye Değiştirmedikle Yola Koyulduk. Sabah(10:20 görüşme)

Saat Başı Kargodan Cihaz Aldırmak İçin Uğraştık Sonrasında akşama doğru alındı cihaz gece ( 00:00 görüşme ) mikrotik cihazımızı bağlayacak berk bey yollarda istanbuldan yola cıktı.

(01:01 görüşme) Berk Bey İzmire Yaklaştı.

Kurulum Yapılması için Caresiz bir Telefonu Açan Halit.

12.09.2017 Sabah (11.30) Telefonu Açmayan Nixcon Berk Bey Telefonu Açmıyor Telefonumu Engellediler Başka Bir Numaradan Telefonu Berk Beyin Telefonunu Halit Açtı berk bey telefonu orda unutmuş neden Engellediklerini Sorduğumda öyle bir şey yok cevabı verildi mikrotiğe ne zaman erişim sağlayacağım dediğimde tarafıma birazdan bağlarsam çalışır cevabı aldım halbuki halit bağlayacakmış sözde telefonu kapattım arkasından tekrar aradım aradığım telefonuda engellemişler.

Çağrı Merkezi Telefonu Aradığımda Telefonun Açılmadığını Video Olarak telefon linki ve Berk Beyle(gece hangi veri merkezinde network uzmanı olur arayıp sorun hepsini bakalım varmı diyen ses kaydını link olarak konuya ekleyeceğim) ses kaydınız whatsapptan kendisi attı tarafımızdan çekilen bir ses kaydı değildir.

@NixconBilisim
Mikrotik cihazı ayarlama personelin yapma sorululuğunda olan yada bilmesi gereken bir iş değildir. Mikrotik cihazınız bugün ipsi verilerek ücretsiz olarak aktif edildi.

Şimdi burdan yazmamı istediğiniz için yazıyorum. Birazdan cihazınız sökülüp size kargoya verilecektir. Saçma sapan insanları müşterilerimiz arasına almıyoruz.