Merhaba arkadaşlar. Siteyi açalı yaklaşık olarak 5 yıl olmuştur. Sitede ortalama 2500 oyun bulunmaktadır. Ayrıca bu oyunların resimleri swf dosyalarının % 90 nın dan fazlası kendi hostunda bulunmaktadır . Yani demem o ki oyunların ölme riski yok.

Arkadaşlar hiç hile hurda yoktur neyse onu yazıyorum. Siteyle uzun süredir doğru düzgün uğraşamıyorum. 1-2 ayda birtane oyun atıyorum. Bundan dolayı ilgisiz kaldı ve geliridi ona göredir zaten. Attığım oyun hızlı şekilde index almaktadır. Düzenli içerik girilmeye başlandığında gelir katlanacaktır.

Reklam gelirleri sadece Google Adsense dir. Ayrıca bir ara link satarak da gelir elde ettim , isteyen buna devam ederk te gelir elde edebilir. Ama ben buna son verdim.

Siteyi alacak kişi uğraşırsa sitenin parasını kısa sürede çıkarabilir. Böyle hazır bir site arayanlar kaçırmasınlar. İleriye dönük giderek değerlenen bir sitedir .

Bu işe girmeye çalışanlar için güzel bir fırsat , Pazarlık sünnettir , bundan dolayı cuzi bir indirim olur onun haricinde indirim yapamam.
Taksitle almak isteyen olursa satış sitelerinden get ilan açılabilir. Tabi üzerine farkını koymak kaydı ile.

Sitede reklam çalışması seo çalışması yaptırdım yakın zamanda. Tek yapmanız gereken özgün oyun içerği girmektir. Ayrıca hayal oyun temeası , joker oyun temeası vardır ve şu an aktif olan oyun teması vardır. Bot sistemi vardır ama kullanmıyorum.

Sitenin son bir senelik gösterim ve reklam tıklama ve gelir değerlerini aşağıda ki resimde görebilirsiniz. Değerlendirmeyi buna göre yapabilirsiniz dileyene team ile uzaktan bağlantı yaparak da gösterebilirm. Domain kaliteli jeneriktir.

Selametle...

Site adres: SATIŞ İPTAL
Fiyat: 2200TL

ödeme: enpara
site dışı ulaşşmak için skype: ukayl@msn.com

Pazarlık sünnettir.
Takas teklifleri geçerli değildir.

Ocak 2017 itibarıyla Google analytics raporu aşağıdadır. GÜnlük ortalama 1k hit.

EYLÜL AYI BİR GÜNLÜK OLDUĞUNDAN DÜŞÜK ÇIKMIŞTIR. !!!