Normal de evde superonline kullanıyordum. Ailem bir ara kullandığı için aradılar ve sizin evinize de verelim kampanyamız var dedi ve kabul ettim.
İlk olarak müşteri numaram üzerinden aboneliği bulamadıkları için nakil yapmadan direk yeni abonelik yapalım dediler. Uğraştıracağını bekliyordum ama bu kadar beklemiyordum.
Hafta sonu mesaj ve mail yoluyla bilgilendirildim ve resmi olarak turk.net müşterisi olmuş oldum. Bugün eve geldim ve kurulum yapayım dedim. Modem arayüzüne girip bilgileri girdiğim halde bağlantı sağlayamadığım için müşteri hizmetlerini aradım.
Klasik olarak modemi ilk olarak kapatıp açtırdılar. Sonra reset attırdılar. En son modem arayüzüne girdirip benim yaptığım şeyleri tekrarlattılar. Hiç ses çıkarmadım ve söylediklerini yaptım. Fakat yine olmadı ve dsl ışığı yandığı halde hattın bağlanmadığını söylediler.
Hatta bana bu bilginin kayıt olmadan önce ve hattım bağlandıktan sonra söylenmesi gerektiğini söylediler. Şimdi yapmam gereken şey elektrikçi çağırıp kablo bağlantılarının yaptırmam gerekiyormuş.
Yani ankastre kutusuna kablo bırakmışlar ve dokunamıyorlarmış. Çok saçma geldi bana. Bugüne kadar çok kez internet bağlantısı yaptırdım ve ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Arıza durumlarında tamam karışmıyorlar ankastre kutusundan eve gelen hatta ama kurulum yapılıyor diye biliyordum.
Muhtemelen iptal ettireceğim gibi.
Ben sırf bu yaşadıklarımdan dolayı tavsiye etmiyorum.