Kesinlikle yapmanızı tavsiye etmiyorum fakat mantığınızı kullanırsanız bunun çok basit çözümü var.
Bir mafya babasının sözü diye geçer bu ;
Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
Google sizin sileceğiniz içerikle pek fazla ilgilenmez, yüzlerce server'ı var. birinden silse diğerinden aramada kullanıcılara gösterir. Günde kaç link silme isteği geliyordur kimbilir. İlle de sileceğim ben bu içeriği diyorsanız, yöntemi var.
Tekrar ediyorum, bu yöntemi kesinlikle ne yaptığınızı bilmiyorsanız tavsiye etmiyorum, ama her sorunun bir çözümü olduğunu görün.
Sitene, sitenden silinmesi gereken içeriğe, google un uygun saymadığı birşey ekle. Google bu içeriği gün dolmadan kaldırır, tüm serverlarına da kaldırma emri gönderir. Sabah baktığında sitenin diğer sayfaları google da duruyor fakat silmek istediğin içeriğin kalktığını görürsün.
Peki bunu sitene zarar vermeden nasıl yapacaksın ?
Eğer silinmesini istemediğin konularında, konuyla alakalı dış linkler varsa işin kolay, değilse tüm siten gümler.
...
silinmesini istediğin konuya örnek olarak veriyorum birkaç kez "
hentai " ekle.
( ya da başka bir kelime bul )Google bunu ilk gördüğünde, tüm serverlarından acil olarak konunun kategorisini değiştirme emri gönderecektir ve bu sebeple tüm google serverlarından acilen silinmiş olacaktır konun

sonrasında da konunu silebilirsin, Sitenin genelinin bu kelimeyle alakası olmadığı için, sadece ekleme yaptığın konun google dan da komple silinmiş olacaktır.