En mantıklısı şuanda ticaret olabilir önemli olan aktif gelire mi ihtiyacınız var pasif gelire mi ?
Aktif gelire ihtiyacım var fazla zamanımda yok açıkçası. 2500 TL'yi harcadıktan sonra en geç 1 ay içerisinde geri dönüş almaya başlamam gerekiyor ufakta olsa.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:19:54 -->-> Daha önceki mesaj 02:17:49 --
Benim sana fikir vermem yanlış olur.Lakin benim hayatımı değiştiren ve şu an eşim olan insanın kulağıma fısıldadığı bir tüyo var.Sizinle paylaşayım.Eşim her zaman der ki "Beni değil bizi mutlu et".Anlayacağınız insanların neye ihtiyacı olduğunu tespit edin ve bu ihtiyacı gidermek için yatırım yapın.Belli mi olur belki bu yatırımla beni de mutlu etmiş olursunuz.
Aklımda aslında şöyle bir düşünce var zaten benimde. Bir yandan para kazanırken bir yandan insanlar mutlu olsun istiyorum. Ben kazanırken insanlarda bir şeyler kazansınlar, kazanmakta maksadım para değil. Zaman, mutluluk gibi manevi şeyler. Biraz kafa patlatmam gerekiyor sanırsam. Örnek için çok teşekkür ederim bu arada.