@ehtiyar iş meselesinde ve maddi noktalarda yardımcı olabileceğini ifade eden arkadaşlar var bu sevindirici haber sizin için. Belki birçok kişi için bu sorununuza çözüm gibi bile duruyor ve umut verici gerçekten.
Ama içinizde ki boşluk hissini, hayattan zevk almadığınızı, ama olumsuz duygularınızı aslında bunlarda bastırmayacak gibi duruyor. Bu arada ben bir Psikolojik Danışman'ım. Ancak bu işi yapmasam da bu tür vakıalarla ister istemez çok defa karşılaştım. Yani sizi anlıyorum.
Hayatınıza belkide bir tablo gibi baktığınızda hiç zevkli ve elle tutulur bir yanı yok. Ama şuna emin olabilirsiniz. Problem hayat tablonuz da zevk veren ve işe yarayan birşey olmaması değil, sizin o tabloyu okuyuşunuz, bakış açınız. Bakış açınızda ki hataya, hayatınızı mahkum etmeyin. Hayatınızın güzellikllerini ve özelliklerini o tablonun içinden çıkarıp "bende ne harika bir hayatın baş rol oyuncusuymuşum" demenizi sağlayabilirsiniz. Bunun için bir uzmandan destek alın kesinlikle... Kendinizi ve hayatınızdaki güzellikleri fark etmeyi ihmal etmeyin.
Eğer Ankara'da iseniz tanışalım isterim. Değil iseniz de iletişim bilgilerimi paylaşabilirim isterseniz. Unutmayın problem hayatınız değil, hayatınızı okuyuşunuzda... Ve hayatınız böyle basit bir hataya mahkum edilemeyecek kadar değerli ve özeldir. Bunu kanıtlayabilirim...