Allah'tan ümit kesilmez kardeşim, böyle zor zamanlarda dua ve tövbe etmenin çok faydalı olduğunu öğrendiğimden beri uyguluyorum, seninde denemeni tavsiye ederim. Özellikle namaz sonrasında yapılan tövbe ve duanın kabul olacağını biliyorum.

Tövbe etmek hiç düşünmediğin kadar çok şeye vesile olabilir, bir anda hiç beklemediğin bir yerden bir iş teklifi gelebilir, beklemediğin bir yerden maddi veya manevi bir yardım görebilirsin.

2008 ve 2012'de 2 kez battım, ilkinde 350 bin euro kadar battı ama borcum yoktu, ikincide 250 bin TL'lik bir borçla battım, Allah'a şükür her şey yavaş yavaş temizleniyor.

Para pul geçici ve bir o kadar da önemsiz desem de, mal canın yongası, elbette ulaşmaya çalışmalısın.

Yapılması gereken çalışmak, benim hayatımda çalışma gayretim bile çok büyük borçlarımın ertelenmesine sebep oldu.

Yapabileceğin işlere odaklan ve Allah'tan yardım iste, bu yazı ile bile aslında yapabileceğine inandığını görüyorum. Allah'ın yardımı vesilelerle karşımıza çıkıyor. Belkide bu yazı vesilesiyle bir şeylere ulaşabilirsin.

İçtenlikle edilen dua ve tövbe ile aşılamayacak bir sorun yok!

Yeni bir projem var bitmek üzere belki beraber çalışabiliriz.