Hocam ne içtiğinizi bilmiyorum yada ne kullandığınızı. (sevgilim diyorsunuz, sonra eşim diyorsunuz.) Bunuda geçtim sorun şu ki, intihar etmeyi düşünen siz değilsiniz. Günümüz koşullarında ve şartlarında yaşam mücadelesi veren her bir birey gibi benim ve sizinde sorunlarınız var.

Ben 1 yıldır işsizim, 3 sene önce 4 buçuk yıllık berber kaldığım eşim tarafından aldatıldım. Elimde ekmek bıçağı. Yolun son viraj'dayken yani adamı bıçaklarken son anda elimden attım bıçağı.

Sonra 1 hafta içinde resmi boşanmayla ayrıldık mahkeme kararı ile elbette. Daha sonra pişman oldum onun adına kitap yazdım. Tam tamına 3 yıl peşinden koştum sonra baktım olmuyor hayatıma kaldığım yerden yeni bir sayfa açarak devam etmeye karar verdim.

Yalnız sorun şu ki pisikolojik sorunlar baş gösterdi, 1 yıl anti deprasan kullandım ve hala kullanıyorum. Sigara içiyordum günde 2 pakete çıkardım. Baktım olmuyor kendimi alkole verdim. Uzun bir süre kullandıktan sonra alkolünde çözüm olmadığını anlayınca hem alkolü hemde pisikolojimi aşırı derecede bozmaya başlayan sigarayıda bıraktım 20 senedir kullanıyordum.

70 kiloydum 85 kilo oldum 9 ayda hiç sorun değil. Sonrasında tabi şeker hastalığı baş gösterdi. Ve şuan 2 ay oldu bir başka kişiyle evliyim. Ve bu ay sonu 2.ci kitabım çıkıyor.

Açıkcası üzülecek kale alınacak değerli bir hayat yok ortada. Sadece kendine yazık edersin. Yaşamaya devam edeceksin. Son olarak 1 yıldır işsizim inşaatlarda günlük iş yapıyorum.