Serdal_Altundal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öğüt vermek benim haddim değil kardeşim, bu yazdıklarımız sana çok basit gelebilir ancak senin hayatın hiçbirşeyden önemli değil.Nice tanıdıklarım var bak eşi öğretmen, doktor, savcı, avukat, hakim .... Kendisine bakıyorum işi yok ama uğraşıyor en azından.Boş boş oturup armuz ağzıma gelsin demiyor.Hayatta herşey insanoğlu içindir.Acıda tatlıda , sevinçte üzüntüde ancak yüce Allah'ın kattında yaptığının hesabını veremezsin.Kendini düşünmüyorsan, yakınlarının psikolojisi bir düşün.Sen şimdi baya baya düşünüp son noktayı koyma aşamasına gelmişsin ancak kalk bir abdestini al be güzel kardeşim, iki rekat namazını kılabiliyorsan kıl, Allah bir kapıyı kapatırsa bir kapıyı açar, hepimiz elhamdülillah müslümanız.Yazdıklarımız bize kolay gelir doğrudur, bazı şeyleri yaşamayan insan bilemez, herkes kendi çektiğini bilir.Ama yapma be güzel kardeşim, git limonunu sat, git hamallık yap, git bir lokantada garson ol ama hayattan bıkma, pes etme çünkü ikinci bir hayatımız yok.Allahın adını veriyorum yapma öyle birşey.
Zaten beni düşündüren de arkamda çok sevdiğim ablam, babam ve kız arkadaşım.

aksamci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gel rizeye sana istemediğin kadar iş günde 7.5 saat çalışma haftada 2 gün tatil 15 yılda emeklilik hoşuna giderse yaz bana
Çok teşekkür ediyorum gerçekten. Hakkınız ödenmez.

mercan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsım size iş ve maddi destek sağlayabilir. İş konusunda cv atınız ve maddi konularda ise elimden gelen desteği sağlarım.
Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. CV gönderdim size. Belki bir fırsat olur benim için. Şu lanet durumdan kurtulurum ben de.