Kardeşim bende çok fazla düşündüm böyle bir konuyu. Seni vazgeçtirmek için uğraşmak yerine şöyle söyleyeyim hayata bir kere geliyoruz ve tekrarı yok. Hayatta yaşayabileceğimiz birçok şey var sadece bunları düşünmek bile beni hayata bağlayan birşey. Eninde sonunda öleceğiz zaten en azından hayatını dolu dolu yaşa. Beraber olduğun kişi seni seviyor diye birlikte olmak zorunda değilsin. Ölmeyi göze aldıysan git şehir değiştir ülke değiştir herhangi bir yerde çalış zor şartlarda yaşa ama hayatını kazan. Hiçmi hayatla ilgili hedeflerin yok? Seni çok iyi anlıyorum benim durumumda hiç iyi değil 160 kiloyum parasızım kilo veremiyorum. evlendim mutsuzum boşanacağım eşim bırakmıyor git diyorum gitmiyor ailesinin yanına gönderemiyorum bu durumdan kurtulamıyorum. Ailevi bir sürü sorun yaşadım babam alkolik ruh hastası. Ve daha çok şeyim var en kötüsüde konuşacak kimsem yok en yakın arkadaşlarım çok basit mantıkta insanlar iç ruhunu anlayamıyorlar. O yüzden seni iyi anlıyorum. Bende çok düşündüm intihar olayını ve çok soğuk baktım bu olaya yani çok rahatça yapabilirdim. Şunu söyleyebilirim öldükten sonra herkes hayatına devam edicek ailen bile 1 ay yas tutar bu hayatın gerçeği. Hayatta en önemlisinin kendin olduğunu unutma onun için içinden geldiği gibi yaşa ve intihar etmenin çok zayıfça bir karar olduğunu zekası olan bir insanın yapmayacağını unutma.
Beni seven kız arkadaşımı çok seviyorum. İntihar edecek olmamın ana sebeplerinden biri de o. O öğretmen ve maddi özgürlüğü var. Ben ise ona şuan sadece hayal satıyor gibiyim. Elimden hiç bir şey gelmiyor. Bu durumda benimle olmasının hiç bir anlamı yok.