dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam nacizane tavsiyem henüz 25 yaşındasın. En kötü ihtimalle işler ne kadar kötü olabilir? kaç paran bata bilir? Bunu hesapla. Bu yaşta batsan bile toparlaman kolay olur ama bu işi 35-40 yaşında yapıp batarsan o zaman işin rengi farklı olur.


Ne olacağını denemeden bilemezsin. sonra hep içinde kalır acaba tutarmıydı diye.
Benimde düşüncem bu açıkçası 25 yaşındayım evli değilim işi batırsam bile para dışında bir kaybım olmaz sektörün kaymağını yeme ihtimalim de var batırma ihtimalide ama kararsız kaldım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:52:23 -->-> Daha önceki mesaj 18:50:36 --

yusufaofficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- İnsanların alışkanlıklarını değiştiremezsiniz, yani bulunduğunuz şehirde insanların büyük çoğunluğu markete gidemeden yapamam diyorsa; VAZGEÇİN.

2- Zengin kesime ulaşmalısınız, aksi takdirde şirket açarak masraf eder ve öylece kalırsınız.

3- Şehriniz modern olmalı, interneti sadece sosyal medya için değil de E-Ticaret siteleri icin de kullanan bir halkiniz olmalı.

4- Reklam, Kurye vb. Şeyler için paranız olmalı.

...

Deneyimle Sabitir.

Saygılar.
Yusuf Arslan
Hocam buradaki zengin fakir anlayışı aynı herkes kendi alıyor yani eve hizmet servisi pek tutmaz diye düşünüyorum. Fakat E-ticaret sektörü daha farklı alanlarda yapılabilir.