merhaba, hostojenden aldıgım vds bayramdan beri kapalı... ne skypeden nede kendi sitelerinden ticketlere cvp vermiyor. parayı peşin yatırdım vds nin birini teslim aldım, diğerini alamadım bile. sanırım sahibi kayıplara karıştı. yada bu işi bıraktı... sahibi
@bique ulaşılamıyor. Eğer trafik kazası geçirdi veya öldü ise Allah rahmet eylesin. paramda helal olsun.
Merhabalar, öncelikle gecikmeli olarak tarafınıza dönüş sağladığımız için üzgünüz kurban bayramı akabinde bir sağlık sorunu sebebiyle internet erişimi sağlayamamamız nedeniyle oluşan bir sorun sistemimiz üzerinden destek talebinize dönüş sağlanmıştır, dilerseniz iadenizi gerçekleştirebilir dilerseniz hizmet kurulumunu sağlayabiliriz.
sahibi @bique nin telefonunu bilen yokmudur?
Ek olarak telefon numaramız ; +387 644 115 434
Teşekkür ederiz.
Öncelikle geçmiş olsun. Yalnış anlamayın ama ismi duyulmamış bir yerden hizmet alarak hata etmişsiniz.
9-10 yıldır bu sektörün içerisindeyiz ve hiçbir müşterimizi hiçbir zaman madur konumda bırakmadık, bırakmayız. Yerli yabancı bir çok oluşumuz mevcut olmakla beraber hostojen oluşumu tamamıyla şahsi sorumluluğum altında olan bir servis, lakin belirtmiş olduğum sağlık problemi nedeniyle bir kaç gün response süresinde bir kayıp yaşandı.