İlk sorunuzu konuda çoğu kişi sordu size de açıklayım Nitro+ yakıtlar üzerinde ön saha görevlilerinin belli bir kotaları oluyor. Bu kotaları doldurmak adına genelde ön saha görevlisine atıyorum 50 Lira dizel dediğiniz zaman çoğunluk direkt olarak Nitro koyar. Nitro katkılı yakıttır ve amacı enjektörlerin temiz tutularak yakıt pisliklerinin en aza indirilmesi ve aracın yakıtı rahat işlemesine yardımcı olmak kabaca.. Fuelsave katkısız yakıttır. Ben kendi aracıma fuelsave alıyorum depom boşalmaya yakın az bir miktar Nitro alıp onu ayrı bitiriyorum sonra tekrar fuelsave yakıta devam ediyorum. İkinci sorunuz için şunu söyleyebilirim bu konuyu ilk kez duyuyorum ve öyle birşey olacağını sanmıyorum.
bizim mantık çokta yanlış sayılmaz o zaman nitro+ daha iyi ama çokta şart değil. depo fullerken full save alayım madem. çok fazla uzun yol yapıyorum. yıla vurduk mu maliyet biraz düşer en azından.
Diğer konu da kulaktan duyma işte. Bende shell de olmaz öyle birşey dedim ama sinek küçükte olsa sıkıntılı bir heyvan. Hatta depolara tek tanker yanaştığı muhabbeti felan geçmişti.