ErayWeb.Org adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Nargile konusunda kitap yazabilirim sizlere

Öncelikle ev tipi diye nargile zırvası tamamiyle satış stratejisidir.

En bilindik ve tavsiye edebileceğim takım tipleri, kahveci ve izmir takımıdır.

Bunların boyları zaten standarttır ev tipi diye satılan küçük nargilelerden kesinlikle zevk alamazsınız tütün çabuk yanar vs vs ..

Şunu unutmamak gerekir nargile bir keyif işidir ve bu hususta herşey 4 4 lük olmadan keyif vermez ( şahsi fikrim )

Tütün seçimi çok önemli ve altını çizerek söylüyorum her tütün bir takıma özel olmalı örnek veriyorum elma takımı ile gidip çilek içilmez tad karışır o takım ölür gider. Bundan dolayı her tütüne özel takım olmalıdır ki evimde 3 ayrı takım mevcut

Tütün seçimi ve markası çok önemli size tavsiye edebileceğim al fakher ve nakla markası tütünüdür. Türkiyede satışları yasal değil ülkemize kaçak olarak geliyor ki günümüzde arz talep konusundan dolayı piyasada çok sayıda bu markaların çakma tütünü dolaşıyor. Pazar piyasasını araştırmış biri olarak 2017 itibariyle 1 kg al fakher veya nakla tütünü 130 tl dir. Aşağısı inanın çakmadır.

Kömür seçimi de oldukça önemli kesinlikle sıkma tarzı kömür kullanmayın onun içinde sıkışmış olan zehirli gaz şiddetli baş ağrısı yapar. Tavsiyem meşe kömürüdür. Hindistan cevizi kabuğu vs bunlar hepsi hikayedir.

Haftada min 5 gün evde veya cafede nargile içen biri olarak size tavsiyem bunlardır. Doğaçlama yazdım atladığım noktalar olabilir sorularınız olursa seve seve cevaplarım.

Bol dumanlı günler
Hocam marpuç hakkında birşry sordum yukarıda

Yardımcı olurmusun