Merhaba
Shell'den bir hgs aldım, aracı sattım sonra. İptal için Shell'e gittim PTT'ye gönderdi, PTT nerden açtırdınsa oraya git diyor. Doğrusu nedir?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:39:25 -->-> Daha önceki mesaj 00:37:46 --
Merter'den Esenler otogara gider gibi giderken sağda bir Shell var otogara yakın orada başıma gelmişti
444 1 504 'ü arayıp fiş üzerindeki istasyon kodunu iletirseniz onlar yardımcı olacaktır. Ben istasyonun satışa yetkili olduğu gibi iptal işlemine de yetkili olabileceği düşüncesindeyim ancak en sağlıklı bilgiyi vermiş olduğum numaradan alırsınız.
Shell'in eski sitesinde kronoloji bölümü vardı. Yukarıdaki ekran görüntüsü ona ait. Yeni sitesinde bulamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Bir kaç tanıdığıma sorabilirim ancak bu konu hakkında benim bir bilgim maalesef mevcut değil.
Hocam daha önce 1-2 yerde denk geldim ama doğruluk payı nedir objektif olarak yanıtlayabilirseniz sevinirim.
Ben mümkün oldukça shell tercih eden biriyim. Shell olmazsa bp oda yoksa yakında opet.
Aslında anladığımdan değil; sadece bugüne kadar okuduklarımızdan, duyduklarımızdan, mazot konusunda bu şekilde bir kalite sıralaması yaptım ve buna uyuyorum.
Pompaya yaklaşınca dizel diyorum, direk v-pover nitro+ koyuluyor. Bende klasik bir Türk vatandaşı olarak nitro+ daha pahalı o zaman daha iyidir diye düşünerek ses çıkarmadan bu şekilde alım yapıyorum.
Şimdi 2 farklı sorum var;
1. si, düşündüğüm şey doğru mu? Nitro+, Full save den daha mı iyi? Veya ne farkı var. Hangisini almak lazım?
2. sorum da başta da belirttiğim üzere yakın zamanlarda birkaç kişiden duyduğum bir olay var. Nitro+ ve Full save in sadece adı farklı. Hangisini alırsan al aynı depodan geliyor diye duydum. Etiket başka olsa da depoya giren mazot aynı deniyor. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
İlk sorunuzu konuda çoğu kişi sordu size de açıklayım Nitro+ yakıtlar üzerinde ön saha görevlilerinin belli bir kotaları oluyor. Bu kotaları doldurmak adına genelde ön saha görevlisine atıyorum 50 Lira dizel dediğiniz zaman çoğunluk direkt olarak Nitro koyar. Nitro katkılı yakıttır ve amacı enjektörlerin temiz tutularak yakıt pisliklerinin en aza indirilmesi ve aracın yakıtı rahat işlemesine yardımcı olmak kabaca.. Fuelsave katkısız yakıttır. Ben kendi aracıma fuelsave alıyorum depom boşalmaya yakın az bir miktar Nitro alıp onu ayrı bitiriyorum sonra tekrar fuelsave yakıta devam ediyorum. İkinci sorunuz için şunu söyleyebilirim bu konuyu ilk kez duyuyorum ve öyle birşey olacağını sanmıyorum.