Merhabalar arkadaşlar, bugün beni çok çok üzen bir durum başıma geldi.
Bu sabah para çekmek için Akbank ATM'sine gittim, kartımı taktığımda hesabımın bloklandığını gördüm. Alelacele kartımı alıp mobil şubeye giriş yaptım ve büyük bir şok geçirdim, hesabımdan 900 tl çekilmişti. Hemen Akbank şubesini aradım, detayları öğrenince daha büyük şok geçirdim: Kartım kopyalanmış ve Denizbank ATMsinden benim kartımla (Akbank) para çekilmişti. Bütün kartlarımı kapattırdım , bankaya bu işlemi yapmadığımı söyledim, itiraz formu doldurdum vs vs.
Şimdi sorularım şunlar: Banka kartımı sadece para çekmek için kullanıyorum , kartımı başka hiçbir yerde kullanmadım, alışverişte kredi kartımı kullanıyorum.
Kartım yalnızca ben para çekerken kopyalanabilir, bu yüzden para çektiğim iki ATM'nin incelenmesini talep etsem, orada bir şey bulunsa paramı geri alabilir miyim?
ATMlerde bir şey bulunmasa dahi, Akbank güvenliğini sağlamadığı için paramı geri alabilir miyim?
ATMnin hangi ATM olduğunu bulup saate göre kamera kaydı incelemesi istesem, benim olmadığım ortaya çıksa ne yapabilirim, sonucu ne olur?
Lütfen bilgili arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin.