hakanergun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
götüntüleme sistemi nedir hocam sistemin botmu organikmi
Kardeşim görüntülenme sistem %100 organik ben kullandım videolarım bir çok anahtar kelimede yükseldi istediğin lokasyın seçebilirsin. İster türkiye istersende düynya çapında. Şuan için paraya ihtiyacım var biraz daha ondan dolayı satıyorum. Ayrıca sistemin destek hattı var ordan istediğin gibi sorular da sorabiliyorsun en geç 6 ila 12 saat arasında dönüş yapıyorlar. Oldukça kaliteli iş yaptığını düşündüğüm bir firmadır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:53:39 -->-> Daha önceki mesaj 21:46:50 --

tasalog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sistem hakkında bilgi verirsen almayı düşünebilirim
sistem kısaca mantığı izlenmesini artırmak istedin bir videonun URL kopyalarsın ve ne göndermek istiyorsan onları yollaya bilirsin. İster paylaşım ister beğeni ister de izlenme gönder. Gönderdiğin bu izlenmeler youtube algoritmasını dikkatini çekiyor. ve senin videolarını yavaş yavaş önerilen videolarda çıkartıyor.

Zaten bundan sonra gelen izlenmeler de tamamen aktif bir kitle oluyor. Tavsiyem 10.000 ila 15.000 arası izlenme basman olur. zaten ondan sonra eğer videon tutacak bir kalite de ise tutar 150.00 250.00 çivarı çıkar gider.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:20:07 -->-> Daha önceki mesaj 21:53:39 --

Kardeşim görüntülenme sistem %100 organik ben kullandım videolarım bir çok anahtar kelimede yükseldi istediğin lokasyın seçebilirsin. İster türkiye istersende düynya çapında. Şuan için paraya ihtiyacım var biraz daha ondan dolayı satıyorum. Ayrıca sistemin destek hattı var ordan istediğin gibi sorular da sorabiliyorsun en geç 6 ila 12 saat arasında dönüş yapıyorlar. Oldukça kaliteli iş yaptığını düşündüğüm bir firmadır.