SAEC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli arkadaşlar selamlar,
konu hakkında çok fazla report geldiği için yazma gereksinimi duydum.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum, bu sektörde bende dahil çoğu kişi ekmek yiyor. Konuyu açan arkadaş beni iyi tanır, bende onu iyi tanırım. Kendisi Eren Roma adını kullanarak 3-4 sene öncesine kadar @MustafaMasa; 'nın scriptiniz w*rez olarak kullanarak yüzlerce kişinin hesabını çalmış bi arkadaştır. Daha sonra adı "hırsız"a çıkınca sektörü bırakmak zorunda kaldı, bırakmasaydı kendisi hakkında sonuçları kötü olacaktı.Şimdi buraya gelip "insanların hesaplarını çalıyorlar,bunlar ********" gibi imalarda bulunup işini düzgün yapan herkese hakaret etmekle birlikte zan altında bırakıyor.
Oraya API koyulmamasının sebebini ise bu sektördekiler bilir, İnstagramda geçtiğimiz yıllarda yapılan güncellemede instagram API'si follow ve like izinlerini API'den tamamen kaldırmıstı, bundan dolayı sistemleri cookies ile çalışır şekilde güncelledi herkes, eğer birinin bu sitelerden hesabı çalınıyor ise gidip zaten siteyi dava edebilir. Takipçi sistemlerinin kullanım şekilleride zaten bellidir, siteye girenler kendileri arasında takipleşir.

İnsanların emeğiyle oynayan, w*rez script kullanan ve hesap çalan bu arkadaşı forumdan uzaklaştırıyorum.

Herkese iyi forumlar.
Davet eden üyeliği incelermisin lütfen.Sanırım unutulan ve boşa düşen bir domain durumu söz konusu yada konuyu açan bir zombi üyeliğini aktif ederek kendini davet etti.
Saygılar sevgiler iyi forumlar