adanali_01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
D.olandırıcıda Adanalı ben Adanada yaşamıyorum. Fakat her yaz gidiyorum eğer bu şekilde alamazsam kapısına dayanacam zaten

Dediklerinizde doğru fakat, adamın bana kalan parayı göndereceğim vs. gibi yazıları var bunlar en büyük kanıttır diye düşünüyorum. Bitcoini zaten çok açıklarsan işin içinden çıkamazsın. Sanal para olarak söyleyeceğim tüm konuşmalar banka aktarımları, benim verdiğim adrese para gönderilmemesi gibi hepsini koyacağım bakalım sonuç ne olacak
Umarım sonuç çıkar ama adam ortadan kaybolmayıp seninle mesajlaşmayı sürdürdüyse, ödeme yapacağım demesi olayı borcun yerine getirilmemesi kapsamında da değerlendirtebilir.

Benim söylemek istediğim şu, bir BTC adresine bitcoin yolladığınızda o BTC adresi eğer Türk bir borsaya değil de anonim bir cüzdana çıkıyorsa Türkiye Cumhuriyeti devleti veya farklı bir ülke mali olarak bunu denetleyemez. Yani bitcoin gönderildi geçmiş olsun, hiçbir yasal hak iddia edilmez. Ama sen havale yaptığın için şansın var ancak yine de zor. Anlatmaya çalıştığım şey buydu.