Heralde bitcoinin ne olduğunu bilmiyorsun öyle birşey mümkünmü d.olandırıcının tarafındamısın? Bir adres vardır o adrese ya para gelir ya gider ama adres bomboş anladın mı bunu? Adama 2000 lira gönderdim. BTC göndermeyince iade yapacağım dedi 1200 lira iade etti hala 800 lirayi göndereceğim yazıyor.
Bitcoin'in ne olduğunu emin ol senden çok daha iyi biliyorum, 2013 yılında ilk yükseliş dalgasından itibaren.
Dolandırıcının tarafında olmak mı? Bak işte insanlar hep burada kaybediyor.
Güven verici bir yalan yerine, zor bir gerçeği kucaklamak daha iyidir. Carl Sagan
Ben sana huzur verici bir yalan yerine zor olan gerçeği söylediğim için mi beni dolandırıcının tarafında görüyorsun? Allah ıslah etsin, geçmiş olsun, Allah belasını versin yazıp boş muhabbet yapmak yerine sana olacağı söylüyorum. Sen hakimler, savcılar benim bildiğim senin bildiğin coin işlerini biliyorlar mı sanıyorsun?
Arkadaşım sahibinden.com'da dolandırılmıştı, gitti savcılığa verdi mahkeme açıldı, hakim karşı tarafa beraat verdi. Adama söylediği şey de şu; Bir daha internetten alışveriş yapma. Ceza hakiminin lafıdır. Bulduğu çözüme bak
Böyle somut konularda bile beraat çıkıyor, sen gerçekten şu an dolandırıldığını yasal olarak ispat edebileceğini mi sanıyorsun?
Bak yine de şanslısın diyorum, havale yapmışsın ya BTC satan taraf sen olsaydın? O zaman hiç şansın yoktu.
Ama adam ben bitcoin gönderimini yaptım derse yine yırtma şansı var, diyorum ki zor.
Buyur etiketleyelim
@avburak; söylediklerimde varsa yanlış düzeltsin. Sana burada full motivasyon yükleyeyim, kimse senden çalamaz, kesin kazanırsın adam öldü bitti 100 yıl hapis cezası yedi diye. Al senin tarafındayım, neye yaradı?
Beni de ticaret sayım az olduğu için 3 kez dolandırmaya çalıştılar ama ben bu tür ticaretlerde dolandırılırsam tünelin ucu bomb*k bir yere çıkacağını bildiğim için her seferinde çok dikkatli davrandım ve 3 kez de kurtuldum. Beni dolandırmaya çalışanların birinin ticaret sayısı 56 idi birinin 83 birinin de 290. Şu an üçü de dolandırıcılıktan dolayı forumdan uzaklaştırıldı.
Aynı taraftayız ama ben biraz daha realist bakıyorum, aramızdaki fark bu.
Buyur başvur savcılığa, eğer sonuç çıkarabilirsen ilk helal olsunu ben derim. Gelir, özrümü de dilerim.