dizel arabaya nasıl benzin konuluyor _ pompa girişleri farklı değilmi
Hem yeni nesil araçlarda pompa girişleri farklı hemde istasyonlarda bulunan pompaların ağızlıkları farklı. Yani görevli zorlaya zorlaya bu niye girmiyor abi kafasında sokmaya çalışan biriyse zorla sokar ve yanlış benzini koyar. Aynı şekilde çıkarılması da bir hayli zor olur ve aracınıza zarar verilir. Yani eğer belirttiğim şekilde olursa yakıtın boşaltılması ve zararınızın giderilmesine ek olarak aracınızın pompa girişini de kontrol ettirmelisiniz.
Motosiklet için Shell'den benzin alıyorum fakat cinsi v.s fark eder mi bizi yeşillendirir misiniz
Motorcu arkadaşlar benim gözlemlediğim kadarıyla genelde V-Power Nitro+ tercih ediyor. Hız konusunda da fark ettiğini söylüyorlar normal yakıta göre ancak V-Power Nitro+ yakıtın asıl amacı enjektörlerin temiz tutulması ve yakıt pisliklerinin en aza indirilmesi.. Genelde fuelsave kullanılması taraftarıyım. Ayda 1-2 kez V-Power Nitro+ alarak da o temizliğe yardımcı olabilirsiniz.
Ben hep Opet alıyorum. Yakıtından değil WCleri çok iyi titiz yeri severim o.O
Shell artık "Select" olarak hizmet kalitesini arttırıyor diyebilirim. Çocuk tuvaletleri , bebekler için bez değiştirme masaları , fön makineleri ve her 30 dakikada temizlenmesi zorunlu tuvaletler ile bu konuya fazlasıyla önem veriyor denebilir. Şahısların işlettiği bayii modelinden çok kendi bayii modelini arttıran Shell Select'leri denemenizi tavsiye ederim. Ama şunu belirtmeliyim Opetin hizmet kalitesi de çok güzel.Shell bulamadığım zaman
genelde Opet kullanıyorum
Hocam bende bu fiş olayı yuzunden artık shell den yakıt almıyorum her seferinde fis muhabbeti yasanıyor bazı istasyonlarında bir denetmen olarak bunu merkeze iletip bayilere gerekli uyarıyı yaptırırsanız seviniriz
Fiş üzerinde yazan istasyon kodu vasıtasıyla 444 1 504'e iletebilirsiniz. Ben bana atanan istasyonların denetim sonuçlarını online ortamda yüklediğim için atanmayan istasyonlara yardımcı olamıyorum ancak istikametim uyarsa ve bana istasyon kodunu atabilirseniz o istasyona da hem gizli müşteri hemde açık denetmen olarak gidebilirim ve size yardımcı olabilirim