Merhaba arkadaşlar;

Benzeri durumları çok yaşadım ve kendime göre bir çözüm buldum.

Önce sebebini araştırdım. Ortaya çıkan sonuç şu şekilde, aslında zihnimiz dolu ve bir çok proje için fikir sahibiyiz. Bu sebeple daldan dala atlayıp sürekli yeni projeleri deniyoruz. Her yeni projede arkada yarım kalmış projeler kalıyor. Yarım onlarca fikir ve proje bir süre sonra zihin doluluğu ve yorgunluk meydana getiriyor.

Beraber çalıştığım ortağım ile her telefon görüşmemde; bir fikrim var şunu da yapalım hadi hemen diyerek 1 saat içinde domain alıp projeye başlıyordum.

Sonra birden fren yaptım. Elimdeki projelere baktım bana en yakın geleni seçerek diğer hepsini rafa kaldırdım. Tüm enerjimi TEK projeye verdim.

Bu esnada muhteşem bir söz kılavuzluğunda hareket ettim. "vazgeçtiğin anda kaybedersin"... Bir süre sonra işler yoluna girdi tek proje rayına oturdu. Sonra rutin kendi boz zamanını oluşturdu ve bir proje daha seçtim.

Şu anda ilgilendiğim ve rayında giden 4 proje var. Farklı dallarda ama hepsi de düzenli kazanç getiriyor.

Bu arada hala sırada bekleyen 4 domain boş zaman bekliyor ama kendimi de zorlamıyorum ilgilenmek için.

Bu şekilde keyif almaya başladım.

Size de tavsiyem öncelikle fren yapın... Sonra bir tane iş yada proje seçin ve odaklanın. Kesinlikle yarıda bırakmayın...

Ben bu şekilde çözdüm...

Saygılar