Kesinlikle kendi alanınızdaki otoriter sitelere yazı içerisinde atıfta bulunulmalıdır. Buda o siteye link çıkarak olur. Şayet ben rel="nofollow noopener noreferrer" şeklinde otoriter sitelere link çıkışı yapmaktayım ve kesinlikle bir zararı yok hatta google bunu seviyor sanırım. İçeriklerim güzel yerlere geliyor yani. Ama tabi her yazıda link çıkışı vermemekte fayda var. Ben mesela 3-4 yazımdan sonra ki bir yazımda veriyorum sadece.
Şahsi düşüncem, eleştiriye açıktı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:42:46 -->-> Daha önceki mesaj 01:41:06 --

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim algıladıgıma göre ne kadar doğru bilmiyorum , backlink aldıgın yerde otoriter sitelere link verilmiş ve senin linkin varsa

2. si ise backlink verdiğin siteye diğer bir çok site backlink vermeye başlamışsa ,backlink verilen sitenin grafiği yükseliyorsa senin sayfana etki ediyor diye düşünüyorum...
Yani demek istediğin şunun gibi birşeymi hocam. Beni Cumhurbaşkanı ile tv de yanyana bir kaç kere görse insanlar. Artık bende bir çok kesim tarafından tanınır ve hatta saygı duyulur birisi olacağım. Yanlış mı anlamışım?