Cesaretinize hayranım.
Buna benzer konuyu açmak ;
" Başka sitelere link vermenin dayanılmaz hafifliği , konuyu okuduktan sonra link vermek için can atacaksınız "
aklımdan geçti fakat cesaret edemedim. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların yüklenmesi ve onlara cevap vermek pek işime gelmedi. Bildiğimiz birşeyi paylaşalım derken kanadı olmayan ve uçmaya çalışan düşünceleri tatmin etmeye çalışmak, bu sırada gereksiz yere sinir tellerimizi oynatmak düşüncesi, beni oturduğum koltukta geriye yaslattı ve paylaşmak düşüncesinden vazgeçirdi.

Dış link vererek neler yapabilirsiniz ?
- Verdiğiniz linkler sitenizle alakalı ise, arama motorlarının , sitenizin kategorisini kolayca bulmasını ve kısa sürede indexlemesini sağlayabilirsiniz.
- Benim en sevdiğim dış link ise, benim sitemden konu araklayan sitelere verdiğim link. Konu araklayan siteyi , size link vermiş gibi gösteriyorsunuz.
- Sitenizi kitap olarak düşünün. Bazı kitaplarda kitabın içeriğinden çok, alıntı yaptığı kaynakların listesi vardır. Yani siz araştırmışsınız, okumuşsunuz, üzerinde düşünmüşsünüz ve yeni bir fikir ortaya koymuşsunuz. Kitap yazarı bunları belirtmekten çekinmez, kendisine de fayda sağlar, okurlarına da güven gelir.

Yalnız dış link verirken " hoppala Osman " diye link vermek te olmaz. Birkaç kurala uyduk mu , " başka nereye sitemden link verebilirim " diye arayış içine girersiniz.
Konunuzla alakalı sitelere link vermekten kaçınmayın. Detaylı olarak ve test sitelerimden örneklerle, eserse açıklayabilirim.
Önce bu konunun gidişatına bir bakalım , korktuğum gibi olacak mı ?

Cesaret edip te böyle bir konu açtığın için tekrar tebrik ederim. Bilinen yanlış dogmatik SEO teknik taktik düşüncelerinden birine karşı duruyorsun ve yıkmak üzeresin.