User's first programı , " geneli terbiye etmek " amaçlıdır. Bu programın sonucunda tahminime göre Türkçe yayın yapan sitelerde yarıdan fazla adsense hesabında kıyım olacaktır. Şu an forumda adsense bölümüne bakın her başvuru kabul ediliyor.Toptan bir temizlik yapacaklar. Başka şekilde Türkiyede reklam veren ve yayınlayan dengesini ve memnuniyetini artıramazlar. Reklam veren de alternatiflere yöneldi zaten.

Ele verir talkını, kendi yutar salkımı misali . Bu program sonucunda google 'ın kendi sitelerinde de düzelme olacak mı, olması gerekiyor mu ? Hep birlikte göreceğiz.

Yukarıdaki ekran görüntüsü youtube.com için google 'ın değerlendirmesidir. bu linkten kontrol edebilirsiniz :

https://developers.google.com/speed/...%2Fyoutube.com

Bilmeyenler için : youtube.com google malıdır.
Google a göre youtube.com için optimizasyon sıfır, geçerli olan tek optimizasyon var geri kalanı tırt

Yes, Users first !

Arama yapanların yandex'e yönlenmesine google çare bulmaya çalışıyor. Şahsen ben önce google da aratır bulamazsam yandexte aratırdım, şimdi doğrudan yandex te aratıyorum ve aradığımı buluyorum. Google aynı siteyi tek aramada, ilk sayfada birden fazla göstermeye başladı. Bunu değiştirmezse herkes arama motorunu yandex olarak değiştirecek gibi. Users first kimsenin anlamadığı, google'ın kendisinin bile anlamadığı ayrı bir telden çalıyor.
Users first diye bişey uydurdun, bi gir kendi sitelerini bi test et müdür.