UfLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim Bu olaylara inanasım gelmiyor. bu güne kadar arakan neredir onuda bilmiyordum. birden bire bu olaylar nasıl türedi birşeylerin üzerini kapatmak için hep birşeyler çıkartıyorlar. daha düne kadar suriye, 15 temmuz konuşurduk. 15 gündür suriyede ne olup bittiğini unuttuk şimdi arakan çıktı. facebook da sık sık paylaşımlar görüyorum yok paylaşın yok beğenin ibareleri kullanıyorlar başlıkta sesimizi duyuralım bilmem ne hep insanlar çıkarları için birşeyler yapmanın peşindeler. madem burada zulüm vardı neden bu zamana kadar biz bilmiyorduk.

internette hep sorun yaşadıgım kişiler "adanalılar" bir bayan gördüm yaşlı kilolu çalışamıyor aglıyordu yardım etmek istedim ve r10 da konu açtım yardım edelim demedim. ben yardım edicem bu kişilere adanalı arkadaşlar bana yardımcı olsun adresini bulmakta mekanını bulmakta yardım edicek birini aradım. konuya bir adanalı arkadaş geldi rumuzunu unuttum adamla kavga ettik yahu DDD

işin özeti arkadaşlar Birileri hep oynuyor türk halkıyla gündemi degişmek için bu bir gerçek
Arakanda sadece bu zamanlar değil benim bildiğim kadarı ile 7-8 senedir müslümanlara zulüm var daha önceside olabilir ama tam bilmiyorum. Önceden araştırmıştım bende o yüzden biliyorum. Yeni olan bir olay değil bu kaç yıldır zulüm ediliyor.