Hocam bende isterim CC'de söylediğim fiyatlara CC yok sanırsam.
Hocam üretimin durması, satışları ne gibi etkileyebilir ki? Honda s2000 mesela yeni değil o arabalar. Piyasası 122 milyar civarına kadar var. 2008 modelleri bile.
Bende aynı şekilde baktım hocam .İzmir için. Hepsi ya yüksek ağır hasarlı ya da tamamen ağır hasar kayıtlı.
Hocam araba gayet güzel,tertemiz bir araç. Neden son sahibi olayım ki?
Hocam araç arkadaşımın. Sadece arabanın farın üzerindeki sağ kısımda kaşında 2 parmak kadar boya var. Onun haricinde başka birşey olmadığını söyledi. Herşey motor kontrolu ve expertizde çıkar ama,ama gayet temiz sıkıntısız gördüğüm kadarıyla. Ama aldığımda elimizde kalır mı diye de düşünmüyor değilim.
Hocam yeni kasası olmayacağı için kafadan 5 10k düşecek. Mercedes clk serisi ya da bmw 4 kasa 2 kasa tarzı olsa elbet satılır ama bu arabalara genel olarak genç aracı deniyor ve çok az bir kesim kendi parasıyla alıyor. Onun dışındaysa babalar devreye giriyor ve bu araca sıcak bakmıyor. Mesela 40 yaşında abim bu yıl sıfırını almak istedi ağzını açmayan adam bi anda yırtıcı aslan oluverdi nedense algı bozuk babalarda o yüzden bi eksisi daha olacak ama her malin bir alıcısı var siz bilirsiniz