SABOCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
V-Power Nitro+ benzini özellikle alıyorum sürekli ayda 3 kez depo full yapıyorum sorun olur mu hep aynı benzini almak bilmediğim için soruyorum hocam.
Katkılı yakıtın amacı enjektörlerin temiz tutularak yakıt pisliklerinin atılmasına yardımcı olmak diyebilirim kabaca.. Fuelsave yakıta nazaran hem fiyat olarak daha pahalı olur hemde aracınız fuelsave yakıta göre biraz daha fazla yakar(farklılık gösterebilir ancak genelde bu şekilde olur). Tavsiyem fuelsave yakıtı almanız ve ayda yada 15 günde bir kez deponuz tam boşalmaya yakın az miktarda (ben 30 TL'lik alıp bitince Fuelsave ile dolduruyorum) V Power alarak fuelsave ile karıştırmadan bitirmeniz. Kendi aracıma belirttiğim şekilde yapıyorum ve tavsiyem bu şekilde olur.

Exwore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan yok yol üzerinde 2 farklı istasyondan aldım pazartesi günü ikisindede öyle bişey duymadım hocam.
Web sitesinden geçerli olduğu istasyonları ve kampanya tarihlerine bakabilirsiniz hocam Bende bir çok kez yararlandım ancak belirli istasyonlarda mevcuttu ve üstünden biraz geçti

VodkaKarpuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende hep shell kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım şu shell karta yüklenen para biraz daha fazla olsa keşke depo fullüyoruz 1 tl bile etki etmiyor
Kart ve puan olayı açık konuşmak gerekirse opet'te daha avantajlı diyebilirim. Shell Motorist uygulamasını yüklemeniz halinde 250 puan (2.5TL) puan veriyor. Diğer puan kazanma işlemleri için web sitesini inceleyebilirsiniz hocam