CanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir denetmen olarak bileceğinizi düşünerek fazla ayrıntı vermemiştim kusura bakmayın.
Abi fiş lazım mı diyip araç plakamızın dışında yakıtı başka plakaya kesmeleri ve bu fişleri belirli komisyon ile şirket vs yerlere satmalarınden bahsediyorum.
Bu belirtmiş olduğunuz durumu genellikle "Shop" logolu marketi bulunan ve bayii olarak adlandırılan istasyonlarda görme ihtimaliniz yüksektir. Ben daha önce hiç denk gelmedim diyebilirim. Bu tür sorunlarla karşılaşırsanız fiş üzerinde bulunan istasyon kodu vasıtasıyla 444 1 504'e iletmeniz halinde gereken yapılacaktır.

Candede adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deli2go nedir abi ya degisitirinn su market ismini bursada alayı deli2go
Deli2Go sadece "Select" logolu Shell'in kendi bayii modeli ile işlettiği istasyonlarının marketinde bulunan ve her cuma günü (çoğunlukla ankarada öyle) dağıtıcı firma tarafından skt'si yaklaşan ürünlerin toplanarak tazelerinin teslim edildiği bir sandviç çeşidi diyebiliriz.

t4ko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden her Shell istasyonunda V-Power Nitro+ yok hocam?
Bazı eski bayii'lerde bu durumu görebilirsiniz hocam. Select logolu marketi bulunan istasyonları kullanmanızı tavsiye ederim oralarda V-Power yakıt türlerini rahatlıkla bulabilirsiniz. V-Power yakıt katkılı yakıttır sürekli kullanabilirsiniz ancak fiyatı farklıdır. Ayda 1 kez deponuz tamamen boşalmaya yakın almanızı tavsiye ederim.